AUTENTIFICARE    |    CONT NOU    |    Aţi uitat parola?
CONTACT
0727.731.947 
 
45
Super aventura programării cu Scratch!
Autor: The LEAD Project
(+ diplomă şi un set de autocolante)
Disponibilitate: ÎN STOC
Preţ promoţional: 20.00 RON

În timp ce citești această carte, lasă-ți imaginația să zboare. Ce vei crea cu Scratch?" (din Cuvânt înainte, de Mitchel Resnick, creatorul lui Scratch)

Benzi desenate! Jocuri! Programare!

Scratch este un limbaj de programare educațional foarte popular utilizat de milioane de utilizatori începători în clasă sau acasă pe tot globul. Prin tragerea și alăturarea unor blocuri colorate de instrucțiuni, copiii pot învăța concepte fundamentale de programare și pot realiza jocuri și animații distractive. Cea mai recentă versiune, Scratch 2, aduce limbajul direct în fereastra browser-ului web, fără a mai fi nevoiți să-l descărcați pe PC.

În "Super Aventura Programării cu Scratch!", copiii învață noțiuni elementare de programare în timp ce își creează propriile jocuri video. Vor realiza proiecte inspirate din jocuri clasice de tip arcade care pot fi programate (și jucate!) într-o după-amiază. Cu răbdare, codul este explicat pas cu pas, alături de tot felul de provocări distractive pe care copiii le vor îndrăgi.

Această carte colorată atractiv facilitează asimilarea rapidă a unor concepte esențiale, cum ar fi variabilele, subrutinele și controlul fluxului de date. Conținând idei de jocuri pe care copiii vor fi mândri să le arate tuturor, "Super Aventura Programării cu Scratch!" devine un instrument educațional perfect pentru micii începători.

Despre autor. The LEAD Project reprezintă o inițiativă educațională care încurajează dezvoltarea gândirii creative prin utilizarea tehnologiei.

Creat de Federația Grupurilor Tinere din Hong Kong în colaborare cu MIT Media Lab, acest proiect promovează dezvoltarea unui spirit inovativ și ajută tinerii să dobândească abilități tehnologice desăvârșite.

Pagina oficială:
http://lead.hkfyg.org.hk/
The Lead Project & Scratch
Autor(i):    The LEAD Project
Nr. pagini:   160
Format:   16.5 x 23.5 (full color)
ISBN:   978-973-88037-6-3
Editura:   L&S SOFT

Comenzi prin e-mail: comenzi@ls-infomat.ro
Clubul Utilizatorilor de Scratch din Romania

Aveţi nevoie de ajutor?
Contactaţi-ne prin email la: office@ls-infomat.ro
sau telefonic la: 0727.731.947.
Program: Luni - Vineri, 09:00 - 20:00.
Social media
Ne puteţi găsi şi pe facebook.com, unde anunţăm
cele mai noi cărţi apărute la editura L&S Infomat!
Daţi-ne Like şi fiţi la curent cu noutăţile!
Feedback
Pentru propuneri sau sugestii, nu ezitaţi
să ne contactaţi prin email la adresa office@ls-infomat.ro. Părerea dvs. contează!
           
Acasă  |   Librărie în Bucureşti  |   Legături utile  |   Politica de confidențialitate  |   Termeni și condiții   |   ANPC   |   www.infobits.ro   |   logointerpreter.com   |   Contact