AUTENTIFICARE    |    CONT NOU    |    Aţi uitat parola?
CONTACT
0727.731.947 
LICHIDARE DE STOC 2020 !
În cazul cărţilor tipărite, pentru comenzi mai mari de 200 de lei,
aveţi 45% reducere şi taxe poştale gratuite!
Categorii de cărți
 
Învaţă programare
uşor şi distractiv!

Surf Your Logo Code!
logointerpreter.com
 
31
Informatică pentru gimnaziu, culegere de probleme (Pascal/C++)
Autor: Doru Popescu Anastasiu
Disponibilitate: ÎN STOC
Preț unitar: 25.00 RON

EDIȚIA A II-A, REVIZUITĂ ȘI ADĂUGITĂ

Cartea de față conține toate problemele propuse în manualele de gimnaziu, scrise de același autor. Aceste probleme sunt rezolvate în totalitate prin programe scrise în limbajele Pascal și C++. La fiecare capitol după problemele rezolvate se află probleme propuse, fără soluție, dar care se pot rezolva în mod asemănător cu cele rezolvate. Am introdus aceste probleme pentru ca elevii să-și poată verifica cunoștințele dobândite, după parcurgerea soluțiilor din fiecare capitol.

Ultimul capitol conține probleme date la diverse concursuri de informatică în anii 2008-2012, majoritatea acestora fiind propuse de autor. Formatul enunțurilor acestor probleme este cel de la concursuri, pentru a obișnui elevii cu acest tip de prezentare.

Toate programele din carte au fost verificate cu ajutorul mediilor Borland Pascal și Borland C, pentru scrierea lor adoptându-se același stil de programare. Caracteristica principală a acestor programe este de a utiliza un număr cât mai mic de cunoștințe de limbaj (Pascal, C++), în felul acesta ușurând modul de transpunere a unui algoritm într-un program.

Culegerea aceasta va ușura mult munca la clasă atât profesorului, cât și elevului, ținând seama de numărul redus de ore pentru disciplina informatică.

Elevul având multe modele de programe, cu idei diverse, are creat cadrul optim de dezvoltare mai rapidă a gândirii algoritmice, atât de utilă în multe domenii.

"Sper ca prin această apariție editorială, numărul elevilor care vor să se pregătească în acest domeniu să crească. Totodată îmi doresc ca din rândul lor să se ridice cât mai mulți, care să participe la concursuri de informatică și să obțină rezultate pe măsura pregătiri lor."
Doru Popescu Anastasiu

Autor(i):    Doru Popescu Anastasiu
Nr. pagini:   256
Format:   16,5 x 23,5
ISBN:   978-973-7658-32-6
Editura:   L&S INFOMAT

Comenzi prin e-mail: comenzi@ls-infomat.ro

Aveţi nevoie de ajutor?
Contactaţi-ne prin email la: office@ls-infomat.ro
sau telefonic la: 0727.731.947.
Program: Luni - Vineri, 09:00 - 20:00.
Social media
Ne puteţi găsi şi pe facebook.com, unde anunţăm
cele mai noi cărţi apărute la editura L&S Infomat!
Daţi-ne Like şi fiţi la curent cu noutăţile!
Feedback
Pentru propuneri sau sugestii, nu ezitaţi
să ne contactaţi prin email la adresa office@ls-infomat.ro. Părerea dvs. contează!
           
Acasă  |   Librărie în Bucureşti  |   Legături utile  |   Politica de confidențialitate  |   Termeni și condiții   |   ANPC   |   www.infobits.ro   |   logointerpreter.com   |   Contact