AUTENTIFICARE    |    CONT NOU    |    Aţi uitat parola?
CONTACT
0727.73.19.47 
0749.99.77.07 

 
Acest document stabilește termenii și condițiile în care se poate utiliza site-ul www.ls-infomat.ro denumit în continuare generic "site". Vă rugăm să citiți această pagină cu atenție.

Dacă nu acceptați termenii și condițiile din acest document, nu accesați și nu folosiți site-ul și informațiile oferite prin intermediul lui.

Dacă nu doriți prelucrarea datelor cu caracter personal pe acest website, vă rugăm să efectuați comanda telefonic: 0722.57.37.01 sau 0749.99.77.07.

Prin termenul "utilizator" al acestui site se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa website-ul nostru: www.ls-infomat.ro.

1. L&S INFO-MAT nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, etc. și nu poate fi făcută responsabilă pentru eventualele pierderi de informații cauzate de disfuncționalități ale severului pe care este postat site-ul.

2. L&S INFO-MAT nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.ls-infomat.ro, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.

3. L&S INFO-MAT nu poate garanta existența permanentă în stoc a tuturor cărților afișate. Din acest motiv, editura își rezervă dreptul de a nu onora o comandă dacă titlul respectiv a fost epuizat, în condițiile unei notificări prealabile.

4. Conținutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile și orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea editurii L&S INFOMAT.
Dreptul de copyright pentru informațiile existente pe acest site este deținut de editura L&S INFOMAT.

5. Editura L&S INFOMAT oferă acces liber la acest site și vă autorizează să vizualizați informațiile existente doar în scopuri personale și necomerciale. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul scris al editurii L&S INFOMAT.

6. Nu sunt permise ștergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor și informațiilor publicate sau încercarea de a realiza oricare dintre acestea, precum și încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conținutul acestui site.

7. Utilizatorul site-ului își dă acordul în prinvința transmiterii mesajelor cu caracter promoțional de către Editura L&S INFO-MAT în momentul în care a introdus o adresă de email în baza noastră de date folosind câmpul de newsletter de pe site.

8. Modificări ale serviciului. Editura L&S INFOMAT poate schimba în orice moment conținutul și condițiile de folosire a site-ului. Noile condiții devin valabile în momentul în care au fost facute publice prin înscriere în acest site și nu au caracter retroactiv.

Data utimei actualizări: 30.11.2013

Aveţi nevoie de ajutor?
Contactaţi-ne prin email la: office@ls-infomat.ro
sau telefonic la: 0727.731.947.
Program: Luni - Vineri, 09:00 - 20:00.
Social media
Ne puteţi găsi şi pe facebook.com, unde anunţăm
cele mai noi cărţi apărute la editura L&S Infomat!
Daţi-ne Like şi fiţi la curent cu noutăţile!
Feedback
Pentru propuneri sau sugestii, nu ezitaţi
să ne contactaţi prin email la adresa office@ls-infomat.ro. Părerea dvs. contează!
           
Acasă  |   Librărie în Bucureşti  |   Legături utile  |   Politica de confidențialitate  |   Termeni și condiții   |   ANPC   |   www.infobits.ro   |   logointerpreter.com   |   Contact