AUTENTIFICARE    |    CONT NOU    |    Aţi uitat parola?
CONTACT
0727.73.19.47 
0749.99.77.07 


Următoarea politică guvernează modul în care datele dumneavoastră personale sunt colectate pe acest site și prelucrate și stocate de editura L&S INFOMAT. Accesând acest site sunteți de acord cu această politică.

Dacă nu sunteți de acord, sunteți liber să nu funizați date personale și/sau să nu utilizați acest site. Dacă nu doriți prelucrarea datelor cu caracter personal pe acest website, vă rugăm să efectuați comanda telefonic.

PROTEJAREA INFORMAȚIILOR DVS. PERSONALE

Editura L&S INFOMAT nu poate garanta împiedicarea completă a accesului neautorizat, însă va acorda cea mai mare atenție menținerii siguranței informaților dvs. personale și prevenirii accesului neautorizat la aceste date prin utilizarea unei tehnologii adecvate și a unor proceduri interne corespunzătoare.

În cazul în care utilizați o parolă pentru protejarea conturilor și informațiilor dvs. personale, este responsabilitatea dvs. să păstrați confidențialitatea acestei parole.

Nu dezvăluiți nimănui aceste informații. Dacă utilizați un computer în comun cu alte persoane, este indicat să vă deconectați înainte de a părăsi un site sau serviciu, pentru a împiedica accesul utilizatorilor ulteriori la informațiile dvs.

Dacă doriți ștergerea contului dvs., vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa office@ls-infomat.ro în acest sens.

UTILIZAREA INFORMAȚIILOR DVS. PERSONALE

Editura L&S INFOMAT poate utiliza informațiile dvs. personale pentru a vă oferi servicii și pentru a vă trimite comunicate, newsletter-uri, etc. Mai exact, utilizăm informațiile pentru a comunica cu dvs. și pentru a putea procesa comenzile dvs.

Datele fără caracter personal sunt cumulate pentru rapoarte referitoare la utilizarea, funcționarea și eficiența siteului Web. Acestea sunt utilizate pentru a îmbunătăți experiența cu clienții, facilitatea utilizării și conținutul siteului.

DEZVĂLUIREA INFORMAȚIILOR DVS. PERSONALE

Editura L&S INFO-MAT nu va vinde, închiria sau împrumuta informațiile dvs. personale către terțe părți. Nu vom dezvălui informațiile dvs. personale către terțe părți.

MODIFICAREA POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

Termenii acestei politici de confidențialitate vor guverna utilizarea și informațiile colectate în timpul valabilității acesteia. Editura L&S INFOMAT își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza termenii politicii de confidențialitate în orice moment, de aceea este indicat să vizitați din nou pagina de câte ori doriți.

În cazul oricăror schimbări materiale, vom posta respectivele schimbări și vom actualiza data revizuirii în acest document.

Modificările politicii de confidențialitate intră în vigoare la momentul postării lor pe acest site web, iar continuarea utilizării de către dvs. a acestui site web ulterior postării va constitui o acceptare a acestora și un acord de respectare a obligațiilor impuse de respectivele modificări.

Data ultimei actualizări: 30.11.2013

Aveţi nevoie de ajutor?
Contactaţi-ne prin email la: office@ls-infomat.ro
sau telefonic la: 0727.731.947.
Program: Luni - Vineri, 09:00 - 20:00.
Social media
Ne puteţi găsi şi pe facebook.com, unde anunţăm
cele mai noi cărţi apărute la editura L&S Infomat!
Daţi-ne Like şi fiţi la curent cu noutăţile!
Feedback
Pentru propuneri sau sugestii, nu ezitaţi
să ne contactaţi prin email la adresa office@ls-infomat.ro. Părerea dvs. contează!
           
Acasă  |   Librărie în Bucureşti  |   Legături utile  |   Politica de confidențialitate  |   Termeni și condiții   |   ANPC   |   www.infobits.ro   |   logointerpreter.com   |   Contact